Julemarked Tallinn

Tallinn Julemarked

Selvom Tallinn er en smuk by året rundt, så er der noget helt særligt ved juletiden.


Byen er fyldt med lys, juletræer og hyggelige julemarkeder. En af de bedste oplevelser i vintermånederne er Tallinn julemarked på Rådhuspladsen i den gamle bydel.

Allerede i starten af november forvandles Estland til et eventyrligt julelandskab med masser af sne og natur. Det er i samme tidsrum, at centrum i den gamle by åbner op for julemarkedet i Tallinn, der hører blandt de bedste julemarkeder i Europa.

Tallinn julemarked er kendt for at være et af de mest hyggelige og autentiske julemarkeder i Europa. Her oplever du en ægte julestemning med duften af gløgg, brændte mandler og julebag. Jul i Tallinn giver dig chancen for at gå rundt og kigge på de mange små boder, der sælger alt fra kunsthåndværk og julepynt til traditionelle estiske delikatesser.

På julemarkedet kan du også opleve traditionelle estiske juleaktiviteter som at lave juledekorationer, bage julekager og lytte til julekoncerter. Der er også masser af underholdning for børnene, hvis I er på en familietur til Estland.

Dog er julemarkedet ikke kun for børn. For de voksne er der masser af muligheder for at smage på lokale specialiteter som estisk gløgg, øl, kager og autentisk estisk hvidløgsbrød lavet af rugbrød. Hvis du vil have en pause fra julemarkedet, kan du tage en tur op til Tallinns gamle bymur og nyde den fantastiske udsigt over byen.

Tallinns julemarked er en oplevelse, du ikke må gå glip af. Det er en perfekt måde at komme i julestemning på, og det er en fantastisk mulighed for at opleve den estiske kultur og traditioner på en helt unik måde. I december måned

Velbevarede middelalderby i Europa

Tallinns gamle bydel er en af de mest velbevarede middelalderbyer i Europa. Den er fyldt med smalle brostensgader, gamle bygninger og små, men imponerende kirker. Opleve den autentiske atmosfære fra middelalderen, mens man går rundt og ser på de mange seværdigheder som fx Toompea Slot, Alexander Nevsky Katedralen og St. Olafs Kirke.

Tallinn er en populær turistdestination, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Byen har en rig historie og en smuk arkitektur, der gør den til et unikt rejsemål. Specielt i december måned, hvor alle juledekorationerne er fundet frem i det snefyldte bylandskab.

Tallinn er ikke kun en by for historie interesserede. Byen har også et livligt kulturscene med masser af teatre, koncertsale og gallerier. Tallinn er også kendt for sin gode madscene. Man kan finde alt fra traditionelle estiske retter til moderne fusion-køkkener.

Udover dens kulturelle og naturlige seværdigheder, er Tallinn også en by med mange shoppingmuligheder. Her kan man finde alt fra antikviteter og kunsthåndværk til moderne butikker og stormagasiner.