Om os

Fremtidens rejseeksperter, der ønsker at give dig en glimrende oplevelse, når du rejser til Tallinn. Oplev den estiske kultur gennem danske øjne.

Indgangen til den Danske Konges Have.

OplevEstland.dk har til formål at informere danskere og danskrejsende om de mange muligheder i Estland. Estland har mange smukke byer, et flot landskab og en gæstfri befolkning. De mange seværdigheder i og uden om Tallinn gør Estland til en attraktiv turistdestination.

Vi ønsker at dele vores viden og oplevelser med dig, så du ved hvad du kan forvente næste gang du rejser afsted til det Baltiske land mod nord.

Oprindeligt blev OplevEstland.dk skabt som et lille hobby projekt, men med den stigende interesse bliver der lagt flere timer og mere energi i at skabe en unik rejseoplevelse for danske turister. Hele hjemmesiden og konceptet er et langt ”work-in-progress”-projekt, og vi vil løbende skabe mere indhold, forbedre hjemmesiden og fortsat hjælpe besøgende med at få en god oplevelse i Estland. Det kan derfor betyder du i ny og næ vil støde ind i småproblemer på hjemmesiden, som vi får løst så hurtigt som det er fysisk muligt.

Hvad står vi for?

Mission

Vores misson er at oplyse, hjælpe og vejlede danskere og dansktalende, når turen går til Estland. Det er vores opgave at gøre den danske befolkning mere opmærksom på mulighederne ved at holde ferie i Estland.

Vision

Vi ønsker at blive danskernes foretrukne rejseguide og informationskilde når turen går til Estland.

Værdier

Vores formål er at give danskere og dansktalende mulighed for at rejse til Estland, uden at bruge lang tid på planlægning og research. Vi ønsker at formidle vores estiske viden med rejsende, og åbne deres øjne op for de mange andre unikke estiske byer.

Hvem er vi?

Oplev Estland består i dag af et lille 2-mands hold.

Alexander er dansk statsborger, som valgte at bosætte sig permanent i Estland tilbage i 2017 og er primos motor på projektet. Alexander er tur guide på de ture som Oplev Estland tilbyder, og har de seneste 5 år drevet sit eget reklamebureau.

Helerin er en dansk,- engelsk- og estisktalende, som oprindeligt kommer fra Tallinn. Hun har studeret i Danmark i 3.5 år og boede der i lidt over 4 år, hvor hun bl.a. gik på sprogskole, hvor hun lærte at tale dansk.