Rejsemål

Er du til storbyferie eller jagter du en ferie i det fri? Estland har massere at byde på uanset om du er vil til land-, vands eller i luften.

Hvor skal turen gå hen?

Overvejer du at besøge Estland, men ikke helt sikker på, hvor turen skal gå hen? Vi samler lige stå stille og roligt informationer om de mest populære og knapt så traditionelle feriedestinationer i Estland. Vi er under rig udvikling og har pt. mest information om Tallinn, men vil i den kommende fremtid byde på flere oplysninger om bl.a. Tartu og Pärnu.

Rejser til Estland

Vælger du Estland som din næste feriedestination, kan det være en god idé at købe flybilletterne 2-3 måneder i forvejen. På nuværende tidspunkt er der kun tre flyselskaber, der flyver mellem København og Tallinn. Det er SAS, Nordica og Air Baltic, hvor sidstnævnte kræver du mellemlander i Riga. Nordica er Estlands eget flyselskab.

Vi kan desværre ikke booke flybilletten for dig, men vi hjælper dig gerne med at finde de billigste billetter, når du vil afsted. SAS har generelt 3 flyafgange dagligt fra København. Tidlig morgen, midt på eftermiddagen og igen sent om aftenen.

Storbyferie i Tallinn

Søger du en storbyferie anderledes end de andre? Tallinn er Nordeuropas mest vedligeholdte middelalderby. Det er også en by hvor danskerne har en smule historie. Ikke noget med Tallinn betyder ”Dansk by”, er det også her det danske flag faldt ned fra himlen under et korstog i de baltiske lande. Den gamle by i Tallinn er så velreserveret at 1.9 km af tidligere 2.4 km ydervæg stadig står den dag i dag. Arbejdet på ydervæggen, der i dag stadig omringer den gamle bydel, blev oprindeligt startet i 1265, blot 46 år efter danskernes korstog tog dem til Tallinn.

Beslutter du dig for at din næste ferie går til Estland, har du mulighed for at få et historisk indblik i Estland og Danmarks fælles historie, samtidig nyde en moderne storbyferie i Tallinn. I dag er Estland Europas digitale hovedstad og en af de mest digitale nationer i verden. Så du går ikke på kompromis og skal vælge mellem en historie-rig oplevelse og en klassisk storbyferie.