Turen går til Estland

Overvejer du at besøge Estland, men ikke helt sikker på, hvor turen skal gå hen? Vi har samlet en række information til dig, om de mest populære og knapt så traditionelle feriedestinationer i Estland. Så går turen går til Estland, kan du nemt kigge rundt på vores hjemmeside.

Rejser til Estland

Vælger du Estland som din næste feriedestination, kan det være en god idé at købe flybilletterne 2-3 måneder i forvejen. På nuværende tidspunkt er der kun to flyselskaber, der flyver direkte mellem København og Tallinn. Det er SAS og Air Baltic. Sidstnævnte kræver dog ofte at du mellemlander i Riga.

På denne hjemmeside kan vi desværre ikke booke flybilletten for dig. Vi er udelukkende en informativ hjemmeside, der hjælper dig mig din rejse til Estland, når først du er ankommet.

Storbyferie i Tallinn

Søger du en storbyferie anderledes end de andre? Tallinn er Nordeuropas mest vedligeholdte middelalderby. Det er også en by hvor danskerne har en smule historie. Ikke nok med Tallinn betyder ”Dansk by”, er det også her det danske flag faldt ned fra himlen under et korstog i de baltiske lande.

Den gamle by i Tallinn er så velreserveret at 1.9 km af tidligere 2.4 km ydervæg stadig står den dag i dag. Arbejdet på ydervæggen, der i dag stadig omringer den gamle bydel, blev oprindeligt startet i 1265, blot 46 år efter danskernes korstog tog dem til Tallinn.

Beslutter du dig for at turen går til Estland, har du mulighed for at få et historisk indblik i Estland og Danmarks fælles historie, samtidig nyde en moderne storbyferie i Tallinn. I dag er Estland Europas digitale hovedstad og en af de mest digitale nationer i verden. Så du går ikke på kompromis, hvis du rejser til Estland. En historie-rig oplevelse og en klassisk storbyferie.