Efterår i Estland

En af de mest populære aktiviteter er at tage ud i naturen og gå på vandreture i de smukke skove og nationalparker. Du kan også tage en cykeltur langs de mange stier og nyde den friske luft og det smukke landskab.

Besøg nogle af de historiske byer som Tallinn, Tartu og Pärnu. Her kan du udforske de gamle bymure, kirker og slotte. De mange lokale markeder og festivaler giver dig chanchen, for at smage på traditionelle estiske retter og drikkevarer.

Er interesseret i kunst og kultur? Efteråret en god tid til at besøge nogle af de mange museer, gallerier og teatre i Estland. Der er noget for enhver smag, så du vil helt sikkert finde noget, der interesserer dig.

Tallinn

I Tallinn er en af de mest populære aktiviteter er at besøge byens gamle bydel. Kendt for sine smukke brostensbelagte gader og charmerende caféer. Byens mange museer, som f.eks. Kumu Kunstmuseum eller Tallinn Historiske Museum er også åbne i denne periode.

Om efteråret er der også mange lokale markeder og festivaler. F.eks. Tallinn FoodFest eller Tallinn Black Nights Film Festival. Tag på en vandretur i de omkringliggende skove og nationalparker, som f.eks. Lahemaa National Park. Lahemaa National Park ligger dog små 45 min. kørsel fra Tallinn.

Hvis du er interesseret i sport, kan du se en fodboldkamp på A. Le Coq Arena eller en basketballkamp i Unibet Arena.

Tallinn TV Tower giver en fantastiske udsigt over byen og havet. Der er noget for enhver smag i Tallinn om efteråret.

Tartu

Der er en række ting at lave i Tartu om efteråret! En af de mest populære aktiviteter er at tage på vandreture i de omkringliggende skove og nationalparker, som f.eks. Soomaa National Park. Du kan også tage på cykelture langs de smukke stier.

Tartu er også kendt for sin rige kultur og historie, så du kan besøge nogle af byens museer, som f.eks. Tartu Kunstmuseum. Der er også mange lokale markeder og festivaler i efteråret, som f.eks. Tartu Food and Wine Festival.

Hvis du er interesseret i sport, kan du se en fodboldkamp på Tartu Tamme Stadium eller en basketballkamp på Tartu Ülikooli Spordihoone.

Den gamle bydel byder på smuk arkitektur og de charmerende caféer.

Pärnu

Selvom det er efterår, kan man sagtens tage en tur på stranden. Specielt i Pärnu. Nyd den riske luft og de smukke omgivelser.

Pärnu er også kendt for sine spa- og wellness-tilbud, så du kan besøge en af de mange spa-centre og få en afslappende massage eller ansigtsbehandling. Der er også mange lokale markeder og festivaler i efteråret, som f.eks. Pärnu Food Festival eller Pärnu Jazz Festival.

Interesseret i kultur og historie? Besøge nogle af byens museer, som f.eks. Pärnu Museum eller Red Tower Museum. Der er også mange koncerter og teaterforestillinger i byen om efteråret.