Vandreture

Oplev de mest interessante turistattraktioner i Estland. 🇪🇪 Klimaet i Estland kan være svingende, men det sætter ikke en stopper for at udforske de mange seværdigheder Tallinn, Tartu og de andre estiske byer, har at byde på.

Viru nationalpark

Vi tilbyder spændende vandreture med lokale danskere i Tallinn, så du kan se de mest interessante seværdigheder og opleve byen på nært hold. Vores ”Oplev Tallinn til fods”-vandretur tager cirka 1.5 – 2.5 timer og fører dig igennem de brostensbelagte gader i Tallinn gamle by. Den gamle ydervæg, som har omfavnet indre by siden år 1265, står flot med sine 20 velbevaret udkigstårne. Oprindeligt var væggen 2.4 km lang, og i dag står der stadig 1.9 km væg og lidt under halvdelen af de oprindelige 46 tårne, som blev opført.

Kunne du tænke dig at se byen på tæt hold, kan du vælge en af vores vandreture eller læse mere om hvad man skal se i Tallinn.

OBS. Alle ture er “private”. Dvs. bestiller du en tur for 4 personer, er det kun jer der bliver vist rundt. Du kommer derfor ikke til at gå rundt med folk du ikke kender.

🇩🇰 Dansktalende Ture i Tallinn