My City Hotel

Et lille og charmerende hotel i indre by. Omsorgsfuldt personale, gratis WiFi og ligger blot 250 meter fra rådhuspladsen. Så det er tæt på Tallinns seværdigheder.

Billede: Superior Class Værelse / mycityhotel.ee

Charmerende hotel i historiske omgivelser

My City Hotel i hjertet af Tallinn er et lille og charmerende hotel, lokaliseret blot 250 meter fra rådhuspladsen. Den centrale beliggenhed gør, at du nemt kommer rundt omkring i byen, som gør det ideelt hvis du er her for at opleve landets turistattraktioner. Det omsorgsfulde personale står altid til rådighed og hjælper dig gerne med at finde rundt i byen, eller i tilfælde af du leder efter en restaurant, der kan byde på landets specialiteter. Modsat mange andre hoteller, har My City Hotel ikke aftaler med restauranter, barer eller værtshuse, hvilket gør deres anbefalinger upartiske. Så du får en anbefaling baseret på kvalitet og ikke foruddefineret firma-aftaler.

Vi har gode erfaringer med My City Hotel. Vi har hjulpet adskillige danskere med at finde et hotel i Tallinn, og My City Hotel har gang på gang givet gode oplevelser til vores kunder. Vil du have hjælp til at booke dit værelse hos My City Hotel, kan vi hjælpe dig med bestillingen.

Er du til kunst og jazz musik, er dette hotellet for dig. Lokaliseret i en smuk historisk bygning i indre by, finder du aktiviteter hele året rundt, med fokus på netop kunst og jazz. Selvom det er et hotel i indre by, har de gjort det deres job at sørge for, du kan nyde en fornuftigt nattesøvn forud for dage fyldt med sightseeing.

Let tilgængeligt og gratis WiFi finder du overalt i Tallinn, og også på My City Hotel. Du bliver ikke spidset af med en halvlangsom forbindelse.

For allergikerne har hotellet 2 værelser, specielt for personer med allergier.

Du kan besøge My City Hotel’s hjemmeside her.

Hvor ligger My City Hotel?

Blot få hundrede meter fra Rådhuspladsen i Tallinn, kan du nemt gå rundt til de nærmeste turistattraktioner. Ikke langt derfra finder du bl.a. “Den danske konges have” og den utrolig flotte Alexander Nevski’s katedral.

Værelser og priser

Værelserne på My City Hotel er alle udstyret med gode madrasser, med 2 hovedpuder per person. Minibaren er fyldt med velkendte estiske og internationale snacks og drikkevarer. Hver værelse har et badeværelse veludstyret med en hårtørrer, samt diverse toiletsager såsom shampoo og balsam. Hvis du er typen, der ikke sover så tungt, finder du også et sæt ørepropper.

VærelsestypeBeskrivelsePris
“Standard Class” værelse Ca. 20 kvadrameter.
Dobbeltseng (180 x 200 cm) eller to enkeltsenge (90 x 200 cm).
Toilet og bad.
Hår og kropsshampoo, balsam og håndsæbe.
Priser fra 68 € per overnatning.
“Superior Class” værelse Ca. 25 kvadrameter.
Dobbeltseng (180 x 200 cm) eller to enkeltsenge (90 x 200 cm).
Toilet og bad.
Opgradet Hår og kropsshampoo, balsam og håndsæbe.
Kaffe og the faciliteter.
Badekåbe og sutsko.
Enkelte værelser af denne type har badekar tilgængeligt.
Priser fra 89 € per overnatning.
Suite og familie værelser Adskillige sammenhængende værelser.
Suite med soveværelse, gæsteværelse og to badeværelser.
Privat opholdsstue forbundet af to ens værelser med en dør. Yderst venligt for familier.
Kan kun bookes ved at kontakte dem direkte.
Ingen vejl. priser

Er du i Tallinn i forretningsøjemed har alle værelser et solidt skrivebord du kan arbejde ved.

Transport fra hotellet

Med hotellets fantastiske placering, kan du let gå rundt til seværdighederne i indre by. Taxi og Taxi alternativer såsom UBER og Taxify kan let bestilles via en App på din telefon. Ellers finder du er rart personale, der glædeligt bestiller dig en Taxi.

Med Taxify har du bl.a. mulighed for at tage fra My City Hotel til Telliskivi, som er den kreative bydel, for ca. 3€ – 3.70€. Det svarer til ca. 22 – 27,50 danske kroner.

Busserne er selvfølgelig også et alternativ og du kan bl.a tilkøbe dig en 24 timers billet for bare 3€ (22 kr.).

Hotellets faciliteter

 • Parkering

  I hotellets gårdsplads finder du parkeringspladser for 20 euro / 148 kr. for en plads. Da der er begrænset pladser bedes du bestille i forvejen.
 • Gratis WiFi
  Hele hotellet har god dækning og hurtigt internet til rådighed.
 • Kæledyr tilladt
  Det er muligt at medbringe dit kæledyr. Dog bør det angives ved bestilling.
 • Ikke-ryger værelser.

  Det er ikke tilladt at ryge på hotellets værelser.
 • Sovemaske og ørepropper
  Sover du let, kan du spørge efter det i receptionen.

Hotellets mad og drikke

 • Morgenmad
 • A la carté menu
 • Kaffepause menu
 • Sauna snack menu
 • Gruppemenu (Min. 10 personer)
 • Vinkort

Sauna og Spa

My City Hotel har et lille spa i Den gamle by. Brug tiden i deres private sauna med venner og familie fra 20 euro i timen mellem 08:00 og 18:00 – Herefter er prisen 30 euro i timen indtil kl. 23:00 hvor de lukker. I deres private Spa finder du bl.a. en sauna og Jacuzzi. Der er også et lille lounge område. I alt plads til 6 personer. Håndklæder er inkluderet i prisen. Du kan bestille både en vin- og/eller sauna menu.

Faciliteter i nærheden af hoteller

Restauranter

Barer, værtshus & caféer

Shopping tæt på hotellet